Otvorene prijave za nastup na 2. Plivačkom maratonu Vinišće

Spread the love

Dragi naše plivačice i dragi naši plivači, od današnjeg dana 1. svibnja 2022. možete se prijaviti za nastup na rekreativnim utrkama 2. Plivačkog maratona Vinišće – “Plivanje za sve 3000 m” i “Plivanje za sve 1500 m”. Linkove za prijavu možete pronaći na kraju ove objave, kao i u odjeljku 2. Plivački maraton Vinišće na našoj stranici. Na istom mjestu moći ćete pronaći i Propozicije 2. Plivačkog maratona Vinišće. Naglašavamo, putem obrazaca prijavljuju se samo oni natjecatelji koji nisu registrirani pri Hrvatskom savezu daljinskog plivanja i koji će nastupiti u rekreativnim utrkama “Plivanje za sve 3000 m” te “Plivanje za sve 1500 m”. O načinu prijavljivanja za natjecatelje registrirane pri Hrvatskom savezu daljinskog plivanja odluku donosi Izvršni odbor Hrvtaskog saveza daljinskog plivanja. Čim dobijemo informaciju o načinu prijavljivanja natjecatelja registriranih prih HSDP-u, mi ćemo vas o tome obavijestiti.

Prijave za 2. Plivački maraton putem obrasca bit će otvorene do 20. lipnja u 20 sati. Startna lista natjecatelja prijavljenih putem Obrasca biti će objavljena 21. lipnja u 21 sat. Eventualne prijave na sam dan natjecanja bit će moguće, ali vas molimo da svoju prijavu ispunite ranije kako bi se izbjegle gužve prilikom registracije natjecatelja.

Kao i prošle godine, i ove godine je omogućen prijevoz natjecatelja iz Splita do Vinišća. Broj mjesta je ograničen na 50 i popunjavat će se prema redu prijave. Prijave za prijevoz vršit će se nakon što se otvore i prijave za natjecatelje registrirane pri HSDP-u.

Nekategorizirano