Koncert grupe Dalmatino dar svim sudionicima 2. Plivačkog maratona Vinišće

Spread the love


Klub daljinskog plivanja Split i Turistička zajednica Općine Marina 22. lipnja 2022. organiziraju 2. Plivački maraton Vinišće koji je ove godine ujedno i Otvoreno prvenstvo Hrvatske u daljinskom plivanju na 3000 m. Organizatori natjecanja zajedno s Općinom Marina ove godine imaju poseban dar za sve sudionike plivačkog maratona kao i za sve one koji taj dan posjete Vinišće, a to je koncert grupe Dalmatino uz besplatan ulaz za sve.
Nakon uspješnog prvog izdanja Plivačkog maratona Vinišće na kojem je u dvije utrke nastupilo 120 plivačica i plivača, organizatori Plivačkog maratona Vinišće dobili su od Hrvatskog saveza daljinskog plivanja priliku organizirati Prvenstvo Hrvatske u daljinskom plivanju na 3000 m. Kako ovo natjecanje ne bi bilo namijenjeno samo natjecateljima registriranima pri Hrvatskom savezu daljinskog plivanja, organizatori i ove godine pripremaju i dvije utrke pod nazivom „Plivanje za sve 3000 m“ i „Plivanje za sve 1500 m“. Prijave za ove dvije utrke već su otvorene na stranici Kluba daljinskog plivanja Split kao i stranici Plivačkog maratona Vinišće na kojima se mogu naći i Propozicije natjecanja. Prijave natjecatelja registriranih pri Hrvatskom savezu daljinskog plivanja za nastup u CRO CUP konkurenciji kao i konkurenciji Prvenstva Hrvatske u daljinskom plivanju na 3000 m vršiti će se putem sustava za prijavu na stranici Saveza. Svi natjecatelji prijavljeni za utrke na 3000 m bilo da se radi o CRO CUP/PH utrci ili utrci „Plivanje za sve 3000 m“ ulaze u konkurenciju Otvorenog prvenstva Hrvatske u daljinskom plivanju na 3000 m.
Plivački maraton Vinišće održati će se 22.6. sa startom u 10 sati. Nakon završetka natjecanja održati će se proglašenje najboljih izajednički ručak svih sudionika natjecanja. Cijeli program ovogodišnjeg Plivačkog maratona Vinišće završiti će u večernjim satima koncertom grupe Dalmatino koji će započeti u 21 sat.

Nekategorizirano