Početak prijava za 3. Plivački maraton Vinišće – 22. svibnja 2023.

Spread the love

Točno nas sedam dana dijeli od otvaranja prijava za ovogodišnje izdanje našeg plivačkog maratona. Sljedeći ponedjeljak 22. svibnja na stranicama KDP SPLIT i PM VINIŠĆE bit će objavljene Propozicije ovogodišnjeg natjecanja kao i obrasci za prijavu.

Kao i prethodne dvije godine imat ćemo tri utrke koje će imati zajednički start 22. lipnja u 10 sati, a radi se o CRO CUP utrci na 3000 m, zatim utrci “Plivanje za sve 3000 m” te “Plivanje za sve 1500 m”.
U utrkama “Plivanje za sve” ove godine uvodimo malu novost, a to je da će kategorije u ove dvije utrke biti iste kao i za CRO CUP utrku.

Također ističemo da je ovogodišnji Plivački maraton Vinišće ujedno i Prvenstvo Hrvatske na 3000 m za veterane. Uvjet za nastup na Prvenstvu Hrvatske je da je natjecatelj državljanin RH koji je uredno registriran pri Hrvatskom savezu daljinskog plivanja.

Ukoliko još niste registrirani za niti jedan od klubova daljinskog plivanja u Republici Hrvatskoj, možete se pridružiti jednom od klubova priređivača našeg natjecanja.
Za Klub daljinskog plivanja Vinišće obratite se na službeni mail KDP Vinišće ili putem njihove Facebook stranice

Klub daljinskog plivanja Split možete kontaktirati putem mail adrese KDP Split odnosnom putem Facebooka

Nekategorizirano